icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Verduurzaming en transformatie bestaand vastgoed

Leegstand van kantoren, het creëren van binnenstedelijke woonruimte en de wens om te verduurzamen. Actuele thema’s die ervoor hebben gezorgd dat transformaties en duurzame renovaties een steeds grotere rol innemen in de vastgoedmarkt. Wij adviseren opdrachtgevers bij de realisatie van verander- en verduurzamingstrajecten van bestaand vastgoed.

Suzanne   Roesthuis
Suzanne Roesthuis

Transformeren en verduurzamen bestaand vastgoed

Door bestaand vastgoed te transformeren creëer je kansen. Kansen om ruimte te creëren voor de huisvestingsproblematiek, te verduurzamen en constructies her te gebruiken. Investeringen die in de toekomst goed terugverdiend kunnen worden. Maar hoe benut je de meeste kansen? Hoe haalbaar is het plan? Wat is de staat van het huidige gebouw en wat is technisch mogelijk?

Ontwerp-gebouwen-brandveiligheid.jpg

Van planvorming tot haalbaarheidsstudie en ontwerp

We adviseren en ondersteunen vastgoedeigenaren en ontwikkelaars in hun transformatie-, renovatie- of verduurzamingstraject. Van planvorming tot haalbaarheidsonderzoek en ontwerp. We denken mee over kansen en risico’s, voeren technische haalbaarheidsonderzoeken uit en brengen bestaande gebouwen in kaart. Tijdens deze onderzoeken nemen wij schades en gebreken op en beoordelen wij welke gebouwdelen, materialen en installaties kunnen worden hergebruikt. Ook kunnen wij integrale ontwerpen maken voor de nieuwe situatie, waarbij we rekening houden met duurzaamheid en circulariteit. 

Onze specifieke diensten binnen het programma:

contractvorm assetmanagement Aveco de Bondt.jpg

Duurzaam bouwen betekent goed beheren

Na een geslaagde transformatie of verduurzaming is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt, om zo de levensduur te verlengen. Maar wanneer moet er onderhoud plaatsvinden? Welk onderhoud moet op korte termijn plaatsvinden en wat kan je nog even uitstellen? Wat zijn slimme investeringen? Onze specialisten van Assetmanagement helpen je daarbij. Duurzaam nieuwbouwen? Kijk dan eens bij Gezonde gebouwde omgeving.

‘Transformatie van vastgoed biedt de kans om te verduurzamen en zo een steentje bij te dragen aan een circulaire economie.'
Suzanne Roesthuis | Projectmanager bestaand vastgoed
Vraagstuk op het gebied van verduurzaming en transformatie van bestaand vastgoed? Suzanne helpt je verder!
Suzanne   Roesthuis
Suzanne Roesthuis
Projectmanager
T +31 6 308 38 435
sroesthuis@avecodebondt.nl

Onze diensten binnen Verduurzaming en transformatie bestaand vastgoed