icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Contracteren en aanbesteden

Als opdrachtgever heb je voor een project keuze uit een groot aantal contract- en samenwerkingsvormen en aanbestedingsstrategieën. Belangrijke overwegingen, want de keuzes die je aan de voorkant maakt, bepalen het verdere verloop van het traject. Wij helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Jan-Willem  Veldkamp
Jan-Willem Veldkamp
Contractvorm Assetmanagement.jpg

Hoe kom je tot de juiste contractvorm?

Het opstellen, in de markt zetten en beheren van contracten is een complexe bezigheid. Contracten vragen van de opsteller en gebruiker doorgaans vergaande juridische, commerciële en technische kennis en expertise. Onze contractmanagers adviseren in de voorbereiding, ondersteunen bij het opstellen van het contract, begeleiden de aanbesteding en zien er tijdens de uitvoering op toe dat de contractafspraken worden nagekomen. Dit doen wij zowel voor de publieke als private partijen.

Onderwerpen waar we bij helpen:

  • RAW-bestek
  • UAVgc contract
  • V&G-plan ontwerpfase
  • Kostenraming (SSK)
  • Selectie- en inschrijfleidraad
  • Nota van Inlichtingen
  • Gunningsadvies
  • Duurzame aanbestedingsvormen incl. MKI Berekening
Advies contractvorming Aveco de Bondt.jpg

Aanbesteden met EMVI

De aanbestedingswet 2012 wordt het principe ‘EMVI, tenzij’ gehanteerd. Bij een aanbestedingsvorm met EMVI (Economische Meest Voordelige Inschrijving) wordt er niet alleen gekeken naar de ingediende prijs van de inschrijvers, maar wordt ook de aangeboden kwaliteit beoordeeld. Ook zaken als duurzaamheid of SROI (Social Return on Investment) kunnen criteria zijn in een EMVI-uitvraag. Het doel van EMVI criteria is om te selecteren op kwaliteit. Deze selectie is project-specifiek en moet daarom altijd aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever. Wij adviseren hierin en helpen hierbij.

Contractmanager Marc van Baal.jpg

Ervaren contractmanagers

Onze contractmanagers zijn deskundig, concreet en pragmatisch. Zij hebben de juiste kennis in huis om haalbare oplossingen te realiseren en keuzes te optimaliseren.

Wat levert deze dienst op?

De juiste contractvorm en een goed lopende aanbesteding voor jouw project.

Hulp nodig met contracteren en aanbesteden? Neem contact met ons op!
Jan-Willem  Veldkamp
Jan-Willem Veldkamp
Senior projectmanager
T +31 6 192 84 099
jveldkamp@avecodebondt.nl

Deze dienst valt onder ons programma