icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ontwerp- en contractdocumenten

Bij elk project is het belangrijk dat afspraken tussen opdrachtgever- en nemer over verantwoordelijkheden, voorwaarden en aansprakelijkheid goed zijn vastgelegd. Dit staat beschreven in een contract. Welke keuzes maak je daarin? En welke contractvorm past het best? Daar helpen wij bij.

ontwerp en contract (2).jpg

Advies bij contractvorming

Contracten vragen van zowel de opsteller als gebruiker veel juridische, commerciële en technische kennis en expertise. Als opdrachtgever is er keuze uit een groot aantal contract- en samenwerkingsvormen. Voor de opdrachtnemer is zekerheid nodig in de vastlegging als het gaat om haalbaarheid. Wij ondersteunen zowel beide partijen in het complexe speelveld van contractvorming. We adviseren in de voorbereiding, ondersteunen bij het opstellen van het contract, begeleiden aanbestedingen en zien tijdens de uitvoering erop toe dat de contractafspraken worden nagekomen.

ontwerp en contract.jpg

We geven advies over de contractvorm

Voor welke partij we een contract(vorm) ook onderzoeken, we starten met een oriëntatie. Wat is het voor project? Wat zijn voorwaarden en eisen? Aan de hand daarvan geven we advies over de contractvorm. Nadat deze gekozen is, gaan we aan de slag met het uitwerken van een contractdocument en voor het project noodzakelijke ontwerpen. We stellen contractdocumenten op waarin alle afspraken staan over de verantwoordelijkheden, voorwaarden en eisen. Daarin houden we rekening met alle juridische, commerciële en technische aspecten. 

Wij leveren een contractdocument op

We leveren een passende contractvorm op voor een project en een helder contractdocument, waarmee de realisatie en oplevering correct verloopt.

Meer weten over ontwerp- en contractdocumenten? Neem contact op met onze expert!
Jan  Nijkamp
Jan Nijkamp
Senior adviseur Projectmanagement en Ontwerp
T +31 6 461 99 091
jnijkamp@avecodebondt.nl