icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Stedelijke gebiedsontwikkeling

In het stedelijk gebied is steeds meer ruimte nodig waar wonen, werken en recreëren samenkomen. De ruimte is schaars en de uitdagingen zijn groot. Ons team is expert in locatie- en gebiedsontwikkelingen. Wij adviseren, ontwerpen en onderzoeken. Samen met opdrachtgevers creëren we waarde in het stedelijk gebied.

Berny  Kok
Berny Kok
stedelijke gebiedsontwikkeling.jpg

Partner op basis van vertrouwen

Bij elk project kijken we opmaat naar de juiste oplossing. We streven naar het optimaal potentieel voor elk gebied en denken hierbij aan essentiële  belangen die er spelen. Het stedelijk gebied is continu in ontwikkeling, of het nu gaat om een bruisend centrum, een aantrekkelijk woonwerkgebied of juist een fijne woonbuurt.

Ontwikkelprojecten kennen hierin uitdagingen, want de ruimte is beperkt en de vraag groot. Onze kenniswaarde is uniek en deze delen we graag met onze klanten.

Afbeelding dienstenpagina stedelijke gebiedontwikkeling.jpg
3D visualisatie & stedenbouwkundig plan - CB5

Samen waarde creëren in het stedelijk gebied.

Wij adviseren gemeenten, projectontwikkelaars en vastgoedadviseurs bij locatie- en gebiedsontwikkelingen. Waarin we ons onderscheiden door onze pragmatische aanpak en ondernemersvisie, onderbouwd met jarenlange ervaring. Deze waardevolle kennis nemen we graag mee naar die van jou.

Door onze ervaring haken we makkelijk aan bij elk type  locatie-of gebiedsontwikkeling. In deze complexe processen hebben we oog voor belangen en zijn we flexibel door snel te schakelen. De combinatie van pragmatisme en hoogwaardige kennis, maakt dat we oplossingen creëren die écht werken. Van ruimtelijk plan en ontwerp tot advies voor vastgoedbeheer en -ontwikkeling.

Onze specifieke diensten binnen het programma:

'Alle onderzoeken en technische begeleiding verliepen gecoördineerd. Een partner die integraal en ook vooral nuchter met ons meedacht in het proces. Onmisbaar!'
Roy Nijenhuis | Projectontwikkelaar KondorWessels Projecten
23R30110300_AdB_Processchema gebiedsontwikkeling_A3_JPEG (1).jpg
Processchema

Het project in goede banen leiden

Ieder initiatief is uniek en vraagt om maatwerk. Voordat er een schop in de grond gaat, voeren we eerst een scala aan werkzaamheden uit. Veelal starten we met een analyse van financiële, functionele, ruimtelijke, technische en locatie-specifieke aspecten.

Zo ontstaat al snel inzicht in de haalbaarheid van het plan en de aspecten die bepalend zijn voor planning, kosten en het ontwerp. We doen kansen- en risicoscans, helpen bij conditioneringen en stellen bestemmingsplannen op. Vervolgens doorlopen we gezamenlijk met de klant het ontwerpproces, om zo de basis uit te werken voor een succesvolle uitvoering.

onderwerpen plan stedelijke gebiedsontwikkeling.jpg

Van ontwikkelplan naar ontwerp en uitvoering

Zodra alle keuzes zijn gemaakt en er een goed onderbouwd plan ligt, kan het juridisch en planologisch worden vastgesteld. De volgende fase is dan de uitvoeringsvoorbereiding. Hierin vertalen we de keuzes en informatie uit de voorbereiding naar ontwerp- en contractdocumenten. We begeleiden projecten van plan tot ontwerp en realisatie.

Ook kenniswaarde toevoegen in jouw project? Haak ons aan!


Vraagstuk op het gebied van stedelijke gebiedsontwikkeling? Neem contact met ons op!
Berny  Kok
Berny Kok
Senior Projectmanager
T +31 6 200 11 991
bkok@avecodebondt.nl