Aveco de Bondt zet in op instandhouding en advisering bestaande civieltechnische kunstwerken.

05 dec. 2023 â€¢ 2 min leestijd

Een sterke infrastructuur is essentieel voor de leefbaarheid, bereikbaarheid en veiligheid in ons land. Verschillende civiele constructies, zoals bruggen, tunnels, kademuren en pompgemalen spelen hierin een belangrijke rol. Aveco de Bondt zet zich in voor de instandhouding van bestaande civieltechnische kunstwerken.

Onze experts inspecteren de kunstwerken en voeren constructieve risicoscans uit. We voeren herberekeningen uit en adviseren over bijvoorbeeld de constructieve versterking. We zetten onze kennis in voor een breed scala aan klanten waaronder provincies, waterschappen, gemeenten en publiek-private partijen. De uitkomst? Hoogwaardig onderhoudsadvies met waardevolle inzichten!

Civiele kunstwerken 2

Beheerders van kunstwerken zijn verantwoordelijk voor goed functionerende en veilige infrastructuur. Daar komt best wat bij kijken.

Bekijk via deze link een fragment in EenVandaag, waarin de problematiek wordt uitgelegd die gemeenten ervaren met het onderhoud van civieltechnische kunstwerken. Dit soort grote opgaven vragen om expertise en een duidelijk plan.

Meer weten over dit bericht? Vraag het onze experts!

Jos Sinke
Senior Projectmanager Constructies
jsinke@avecodebondt.nl
+31 6 227 58 871