icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwprojectmanagement

Voor het succesvol realiseren van een bouwproject is een bouwprojectmanager essentieel. Een goede projectmanager maakt absoluut het verschil. Onze bouwprojectmanagers worden geselecteerd op het volgende profiel: pragmatisch en ondernemend, ervaren en nieuwsgierig!

Bouwprojectmanagement-bouwproject.jpg

Bouwprojectmanagement voor elk project

Projectmanagement vormt de basis voor elk bouwproject. We kunnen opdrachtgevers snel en efficiënt ondersteunen en adviseren bij gecompliceerde projecten op het gebied van ontwikkeling, renovatie, nieuwbouw, onderhoud en (strategisch) beheer. Van projectinitiatief tot en met de oplevering. 

Bouw Projectmanagement .jpg

Veelzijdig bouwprojectmanagementteam

Ons bouwprojectmanagementteam bestaat uit veelzijdige mensen; allen met hun eigen achtergrond. Dit zorgt binnen het team voor een interessante combinatie aan persoonlijkheden, kennis en ervaring. Dit hebben we ook nodig; we werken tenslotte voor zeer verschillende opdrachtgevers.

Onze werkzaamheden

Het team Bouwprojectmanagement ondersteunt aannemersbedrijven, ontwikkelaars, beleggers, corporaties, gemeentes, provincies, scholen, industriële bedrijven en zorginstellingen op het gebied van: 

  • Bouwprojectmanagement: initiëren en begeleiden ontwerpfases en uitvoeringsfases, vaststellen projectkaders en beheersen van deze kaders, selecteren en contracteren adviseurs en (onder)aannemers, aansturen van ontwerpteams, bewaken en rapporteren van de voortgang van projecten op basis van het GOTIK + R principe. 
  • Tendermanagement en schrijven EMVI-plannen: begeleiden van tenderprocessen, opstellen van tenderdocumenten, schrijven van EMVI-plannen.
  • Contractmanagement en aanbestedingsadvies: management van de UAV-GC-procedures en aanbestedingsprocedures opstellen en begeleiden.
  • Management t.a.v. duurzaamheidsambities: adviseren over duurzaamheidsambitie in relatie tot jouw bouwproject, projectleiding voor realisatie van de duurzaamheidsambitie en inzet als BREEAM-expert.
  • Bouwkundig advies
  • Second opinion’s op VO/DO/UO: aansturen integrale second opinion (waarbij meerdere disciplines betrokken zijn), risico’s inventariseren voor wat betreft contracten en uitvoeringsmethodieken.  
  • Veiligheids- & Gezondheidsplannen ontwerpfase: opstellen van V&G plannen en toetsen van V&G plannen.
  • De Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen: adviseren wat de consequenties zijn van de nieuwe wet Wkb.
duurzaamheid-energietransitie-circulariteit

Wet- en regelgeving duurzaamheid, energietransitie, circulariteit en gezondheid

Door de brede samenwerking met onze vakinhoudelijke ingenieurs van ander disciplines binnen Aveco de Bondt zijn we op de hoogte van actuele thema's en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, energietransitie, circulariteit, gezondheid, slimme gebouwen, samenwerkingsconstructies en wet- en regelgeving. Wij werken echt disciplinair. 

Multidisciplinaire-teams.jpg

Total Engineeringsteam en multidisciplinaire projecten

Wij zijn op ons best in multidisciplinaire projecten; waarbij wij met onze collega’s alle ingenieurs-disciplines kunnen vervullen binnen een bouwproject. Samen met een architect kunnen we als Total Engineeringsteam de opdrachtgever in de ontwerpfase volledig ontzorgenIn deze contractvorm komt onze effectieve samenwerking binnen het ontwerpteam maximaal naar voren. 

Detachering-projectmanager-bouw.jpg

We kunnen bouwprojectmanagers detacheren

Onze bouwprojectmanagers kunnen ook gedetacheerd worden op projectbasis. Op deze manier ontstaat er maximale betrokkenheid en integratie met de werkomgeving van de opdrachtgever. 

Hulp nodig van ons bouwprojectmanagementteam? Neem contact op met onze expert!
Karen  Frowijn
Karen Frowijn
Senior Projectmanager
T +31 6 830 27 449
kfrowijn@avecodebondt.nl