icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

BREEAM

Steeds meer opdrachtgevers vragen aanvullende duurzame prestaties bovenop wettelijke verplichtingen, waaronder het BREEAM-NL certificaat. Wij helpen je om de gewenste credits te halen.

BREEAM-eisen-certificering-duurzaamheid

BREEAM certificering

BREEAM is een certificeringsmethodiek om integraal de duurzaamheid van nieuwe gebouwen, bestaande gebouwen, gebieden en sloopprojecten te meten en te beoordelen. Dit is steeds vaker een vereiste. De certificering kan bestaan uit 1 ster (pass) oplopend tot en met 5 sterren (outstanding). Wij hebben gecertificeerde BREEAM-experts in huis om het hele proces van ontwerp- tot opleverfase vorm te geven. We helpen je invullig te geven aan de inhoudelijke kant, zodat je de gewenst credits (te behalen punten binnen BREEAM) behaalt.

Strategisch advies ontwerpen.jpg

Hoe pakken we het aan?

Tijdens de ontwerpfase wegen we de alternatieven met het ontwerpteam af. Zo bepalen we de meest optimale combinatie van alternatieven voor de verschillende credits. De nauwe samenwerking en onderlinge afstemming zorgen voor een minimale set aan maatregelen met een maximale effectiviteit.

BREEAM.jpg

Wat levert dat op?

  • Concrete maatregelen voor het behalen van credits
  • Uiteindelijk: een BREEAM-certificering
Een BREEAM-certificering halen? Neem contact met ons op!
Laura  Hulsman
Laura Hulsman
Senior adviseur
T +31 6 239 14 442
lhulsman@avecodebondt.nl

Deze dienst valt onder ons programma