Bouwkundige constructies

De dragende constructie is de basis en het belangrijkste element van elk gebouw. Deze zorgt ervoor dat een wooncomplex, een school, kantoor of elk ander gebouw veilig gebruikt kan worden. Wij ontwerpen en engineeren veilige en maakbare constructies, waarbij we duurzaamheid en circulariteit altijd meenemen.

Ontwerp, engineering en second opinion

Wij maken constructieve ontwerpen voor de hoofddraagconstructie van elk bouwwerk. Dit doen we voor grote nieuwbouwprojecten, complexe transformaties, of als second opinions. In een 3D-model maken wij voor alle betrokkenen het ontwerp inzichtelijk. Onze kennis en ervaring van detailengineering voor beton, staal en hout maken dat we al vroeg in het ontwerpproces kunnen sturen op een maakbaar en haalbaar constructief ontwerp.

Afbeelding 1 Bouwkundige constructies

We stellen een projectteam samen

Vanuit de gedachte ‘best for project’ stellen we een projectteam samen dat geschikt is voor een specifiek project. Binnen Aveco de Bondt werken vaak verschillende disciplines in één team samen aan een gecombineerde opgave. We kennen onze collega’s goed, hierdoor zijn onderling korte lijnen. Dit draagt bij aan de kwaliteit en efficiëntie van het ontwerpproces. Ons constructieteam bestaat uit 50 professionals met een breed scala aan specialismen en veel ervaring. Daarmee kunnen we projecten de juiste aandacht geven, zowel in kwalitatieve zin als qua capaciteit.

Decennialange ervaring in complexe constructieve vraagstukken

Constructies zijn al sinds de beginjaren van Aveco de Bondt een prominente dienst. Die ervaring nemen we dagelijks mee in ons werk. We adviseren - van initiatieffase tot aan de realisatie - bij de meest uitdagende constructieve vraagstukken. Onze ingenieurs zijn sterk in het vertalen van complexe problemen naar praktische oplossingen. Integrale ontwerpen die rekening houden met haalbaarheid en de (duurzame) ambities van de opdrachtgever. Mooie resultaten creëer je samen.

We zijn sterk in het vertalen van complexe problemen naar praktische oplossingen. We realiseren integrale ontwerpen die rekening houden met de haalbaarheid en de (duurzame) ambities van de opdrachtgever.

Afbeelding 2 Bouwkundige constructies

Wat levert constructief advies en ontwerp op?

  • Een veilige constructie voor de eindgebruiker
  • Haalbaar constructief ontwerp dat aansluit op de ambities van de klant
  • Meedenkende partner gedurende het gehele ontwerp- en realisatietraject

Aan de slag met bouwkundige constructies? Tom helpt je verder!

Tom Relker
Business Unit Manager Constructies
trelker@avecodebondt.nl
+31 6 306 70 557