icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Civiele constructies

Goede infrastructuur is essentieel om ons land leefbaar, bereikbaar en veilig te houden. Civiele constructies zoals bijvoorbeeld bruggen, kademuren en pompgemalen vormen hierin een belangrijke schakel. Om deze constructies goed te laten functioneren is deskundigheid nodig, zowel bij het ontwerp als de realisatie en instandhouding.

Civiele constructies .jpg

Advies en ontwerp civiele constructies

Bij de nieuwbouw van civiele constructies komt veel kijken. Technische vragen over budgetkeuzes en risico-inschattingen. Maar ook voor het in stand houden van civiele constructies door aanpassingen zijn inspecties, berekeningen en tekeningen nodig. Daarnaast moet rekening worden gehouden met de omgeving. Wij realiseren haalbare en maakbare civieltechnische oplossingen voor civiele kunstwerken. We nemen de belangen van de omgeving mee en houden rekening met het gebruik, de levensduur, veiligheid, praktische uitvoerbaarheid en het budget.

‘Bruggen, tunnels, kademuren, viaducten, sluizen, pompgemalen of bergbezinkbassins. Allemaal essentiële onderdelen van onze infrastructuur. Zorgvuldigheid en veiligheid staan daarbij voorop.’
Jos Sinke, senior projectmanager
Verduurzamen vastgoed Aveco de Bondt.jpg

Hoe pakken we het aan?

We kijken naar de plannen. Gaat het om een nieuw te bouwen kunstwerk of om het in stand houden van een bestaande? Op basis van de vraag geven we advies over de plannen en voeren we inspecties en onderzoeken uit. We kijken dan ook naar belangen vanuit de omgeving. We geven advies en maken constructieve ontwerpen voor tijdelijke en definitieve constructies. Ontwerpen maken we in Civil3D en Revit. Ook doen we kostprijscalculaties (o.a. SSK en LCC) en maken we onderhoudsplannen. Daarnaast kunnen we ondersteunen bij aanbestedingen en projecten.

Zevenaar-constructies.jpg

Aardbevingsbestendige infrastructuur

In combinatie met onze kennis van aardbevingsbestendig bouwen kunnen we civiele constructies ook seismisch doorrekenen.

Wat levert civiele constructies op?

  • Advies en een maakbaar en haalbaar ontwerp voor nieuw te bouwen en bestaande civiele constructies, afgestemd op de belangen vanuit de omgeving.
Advies of een civiel technische oplossing nodig? Neem contact op met onze expert!
Jos  Sinke
Jos Sinke
Senior Projectmanager
T +31 6 227 58 871
jsinke@avecodebondt.nl

Deze dienst valt onder ons programma