icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ontzorging rioleringszorg

Is er te weinig personeel om aan de rioleringszorg te voldoen? Aveco de Bondt kan door middel van verschillende diensten hierbij behulpzaam zijn.

Herken je dit probleem?

Bij de evaluatie van jouw uitvoeringsplannen voor riolering en klimaatadaptatie constateer je dat de meeste projecten zijn uitgevoerd. Een aantal onderzoeken en dan met name de tussentijdse evaluatie zijn echter in de drukte gesneuveld… De rioleringssector kent een groot personeelstekort, met name bij gemeenten. De ervaring is dat door te weinig capaciteit veel gemeenten niet in staat zijn alles af te krijgen wat eigenlijk wel zou moeten gebeuren.

Dan hebben wij de oplossing!

Aveco de Bondt kan helpen. Dit kan door een tijdelijke capaciteitsuitbreiding op basis van een detachering, maar zeker ook door extra ontzorging van de opdrachtgever tijdens een project. Onze adviseurs zullen altijd zoeken naar mogelijkheden om het leven makkelijker te maken.

MEER INFORMATIE? NEEM CONTACT MET ONS OP!
Hoi-Man  Hau
Hoi-Man Hau
Stedelijk water en ondergrond
Senior Adviseur
T +31651051138
hhau@avecodebondt.nl