icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Circulair en gezond ontwerp van gebouwen

We staan voor de urgente opgave om onze economie te transformeren naar een circulaire economie. Dit heeft gevolgen voor de gebouwde omgeving. Deze moet worden aangepast en nieuwbouw moet hierop worden ingericht. Een grote opgave waar wij aannemers en ontwikkelaars in adviseren op het gebied van circulariteit en gezondheid.

Circulair ontwerp gebouw.jpg

Circulair en gezond bouwen

Wij adviseren projectontwikkelaars en aannemers over circulaire en gezonde ontwerpen voor gebouwen op alle fronten. Van het voldoen aan wet- en regelgeving, tot aan onderscheidende elementen op circulariteit en het waarmaken van de grootste ambities om volledig circulair en gezond te bouwen.  Hoe ver we in ons advies gaan op het gebied van circulariteit bepalen we samen.

Carla-Rongen-BioBased-6-klein.jpg

Integrale aanpak

In onze adviestrajecten brengen wij onze expertise op alle deelgebieden van duurzaamheid en circulariteit bij elkaar. Materialen en constructies zijn belangrijk, maar beslist niet de enige thema's binnen circulariteit. Thema’s als water, afval, mobiliteit & transport, sociale duurzaamheid, groen en energie zijn ook belangrijk bij circulair ontwerpen en bouwen. Al deze thema’s nemen we mee in ons advies. Zo komen we tot een advies voor gezonde en circulaire ontwerpen voor gebouwen, die uitvoerbaar en meetbaar zijn.

Ontwerp-dampopen-bouw-biobased .jpg

Biobased materiaalgebruik, dampopen en bouwbiologie

Onze mensen hebben unieke expertises op onderwerpen als biobased materiaalgebruik, bouwbiologie, dampopen en losmaakbaar bouwen. Hierin geven we naast advies ook trainingen. Zo helpen we klanten om echte stappen te zetten in circulair bouwen!

 

Wat levert circulair en gezond bouwen op?

Concreet advies voor circulaire en gezonde ontwerpen voor gebouwen, met uitvoerbare maatregelen die onderscheidend, concreet en meetbaar zijn.

Wil jij meer weten over circulair en gezond ontwerp van gebouwen? Neem contact op met onze expert!
Carla  Rongen
Carla Rongen
Specialist Circulair en Gezond Bouwen
T 06 83 217 248
crongen@avecodebondt.nl