icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Raamcontract Aveco de Bondt met ingenieursbureau Drechtsteden

Actueel · 23 november 2017

In november 2017 is Aveco de Bondt een raamovereenkomst aangegaan met ingenieursbureau Drechtsteden. Het contract omvat projecten op het gebied van wegen, rioleringen, waterhuishouding, groenvoorziening en cultuurtechniek.

Raamovereenkomst Drechtsteden

Bij de regio Drechtsteden zijn de volgende gemeenten aangesloten: Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld Giessendam en Zwijndrecht. Aveco de Bondt is één van de drie raamcontractanten en gaat voor de gemeenten de (her)inrichting van de openbare ruimte voorbereiden. Dit doen we in nauwe samenwerking met het ingenieursbureau Drechtsteden voor de gemeenten, waarbij een goede kwaliteit van de dienstverlening en producten voorop staat.

Meer informatie

Meer informatie is verkrijgbaar bij: Edwin de Kant, telefoon: 06-50226749, email: edkant@avecodebondt.nl