icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Constructief advies en ontwerp

De dragende constructie is het belangrijkste element van een bouwwerk. Deze draagt zorg voor veilig gebruik. Wij ontwerpen en engineeren veilige en maakbare constructies, waarbij duurzaamheid en circulariteit vaste onderwerpen zijn.

Sierk  de Groot
Sierk de Groot
Constructies en constructief advies en ontwerp gebouw.jpg

Constructieberekening, ontwerp, engineering en second opinion

Grote nieuwbouwprojecten, complexe transformaties, civiele constructies of second opinions. Wij maken constructieve ontwerpen voor de hoofddraagconstructie van elk bouwwerk. Deze maken wij 3D inzichtelijk voor alle betrokkenen. Onze kennis en ervaring van detailengineering voor zowel beton staal als hout maakt dat we al vroeg in het ontwerpproces kunnen sturen op een maakbaar en haalbaar constructief ontwerp. Ons constructieteam bestaat uit 50 professionals met een breed scala aan specialismes en veel ervaring. Daarmee kunnen we projecten de juiste aandacht geven, zowel in kwalitatieve zin als qua capaciteit.

We zijn sterk in het vertalen van complexe problemen naar praktische oplossingen. We realiseren integrale ontwerpen die rekening houden met de haalbaarheid en de (duurzame) ambities van de opdrachtgever.
Sierk de Groot, Business Unit Manager Constructies
Integrale bouwadviezen.jpg

We stellen een projectteam samen

Vanuit de gedachte ‘best for project’ stellen we een projectteam samen dat geschikt is voor een specifiek project. Binnen Aveco de Bondt werken vaak verschillende disciplines in één team samen aan een gecombineerde opgave. We kennen onze collega’s goed, hierdoor zijn onderlinge korte lijnen. Dit draagt bij aan de kwaliteit en efficiëntie van het ontwerpproces. We leveren constructief advies en maken een ontwerp.

Complex constructief vraagstuk advies en ontwerp.jpg

Complex constructief vraagstuk? Bij ons zit je goed!

Constructies zijn al sinds de beginjaren van Aveco de Bondt een prominente dienst. En die ervaring nemen we dagelijks mee in ons werk. We adviseren van initiatieffase tot aan realisatie, bij de meest uitdagende constructieve vraagstukken. We zijn sterk in het vertalen van complexe problemen naar praktische oplossingen. Integrale ontwerpen die rekening houden met haalbaarheid en de (duurzame) ambities van de opdrachtgever. Mooie resultaten creëer je samen.

Constructies ontwerpen.jpg

Wat levert constructief advies en ontwerp op?

  • Haalbaar constructief ontwerp dat aansluit op de ambities van de klant;
  • Meedenkende partner gedurende het gehele ontwerp- en realisatietraject
Aardbevingsbestendig-bouwen

Constructieve veiligheid en aardbevingsbestendig bouwen

Naast constructieve ontwerpen houden we ons ook bezig met constructieve veiligheid van bestaande gebouwen en aardbevingsbestendig bouwen.

Constructief advies of ontwerp nodig? Neem contact op met onze expert!
Sierk  de Groot
Sierk de Groot
Business Unit Manager Constructies
T +31 6 188 04 371
sdegroot@avecodebondt.nl