icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Aveco de Bondt aanwezig op Vakbeurs Openbare Ruimte

Actueel · 07 september 2021

Op 22 en 23 september 2021 van 09.00-17.00 uur staan Aveco de Bondt, Primum en Asset.Insight. op de ‘Vakbeurs Openbare Ruimte’ in de Jaarbeurs in Utrecht. Een evenement gericht op ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte. We zijn op beide beursdagen te vinden op stand 4.4.37 in hal 4.

gezonde-gebouwde-omgeving.jpg

Lezingen collega's Aveco de Bondt over ontwerp openbare ruimte

Op 22 september om 12.00 uur geeft onze collega Eva de Ruiter een lezing over wat onze meerwaarde kan zijn bij het ontwerpen van de openbare ruimte en hoe wij altijd levenskwaliteit meenemen in het ontwerp.

Donderdag 23 september om 11.00 verzorgt onze collega Dirk van Hout een lezing over hoe wij van integrale wijkaanpak tot een wijkuitvoeringsplan komen.

Onze collega’s ontmoet je op stand 4.4.37. We gaan graag met je in gesprek omdat wij geloven dat haalbare oplossingen gecreëerd kunnen worden. Oplossingen voor de groeiende ecologische en maatschappelijke opgaven rond bijvoorbeeld biodiversiteit, klimaat en ruimte. Met die overtuiging gaan wij de uitdaging aan om een sterke, positieve impact op ieders leefomgeving te maken. Dit doen we door te onderzoeken, door organisatorisch én technisch slimme, adaptieve oplossingen te ontwerpen en door te adviseren. Altijd in partnerschap met onze opdrachtgevers, van wie we de belangen en organisaties goed kennen en begrijpen. Natuurlijk volop gebruikmakend van onze brede en diepgaande kennis, die we graag ter beschikking stellen.  

Geïnteresseerd? We maken graag nader kennis!

Je kunt je gratis aanmelden voor een bezoek via de website van de Vakbeurs Openbare Ruimte.