icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Aveco de Bondt ondertekent Green Deal Aanpak Duurzaam GWW

Actueel · 31 mei 2018

De Spoor-, Grond-, Water- en Wegenbouwsector is één van de sectoren met grote invloed op de duurzaamheid van de leefomgeving. Daarom ondertekende Algemeen Directeur Gerald Paalman twee weken geleden, op 16 mei 2018, namens Aveco de Bondt de Green Deal Aanpak Duurzaam GWW 2.0. De ondertekening vond plaats tijdens het door CROW georganiseerde Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren.

Deze Green Deal heeft als doel het verder ontwikkelen van een standaard aanpak binnen de GWW sector, zodat duurzaamheid een standaard onderdeel wordt van inkoop- en aanbestedingsprocessen. Er is een praktische werkwijze opgesteld die bestaat uit een zestal stappen, waardoor het mogelijk wordt om duurzaamheid in een specifiek project naast concreet, ook meetbaar te maken en op te schalen.

Door ondertekening van de Green Deal geeft Aveco de Bondt aan volledig achter deze aanpak te staan. Primum adviseert over de toepassing van de Aanpak Duurzaam GWW in projecten. 

Green Deal Aanpak Duurzaamheid GWW
Green Deal Aanpak Duurzaamheid GWW