icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Grondlegger Aveco de Bondt neemt afscheid

Actueel · 08 november 2017

Op donderdag 9 november a.s. neemt Herman Spekhorst afscheid van Aveco de Bondt. Hij was mede-eigenaar van De Bondt en later algemeen directeur van Aveco de Bondt. Onder zijn leiding is het bedrijf uitgegroeid van een klein bedrijf dat bouwconstructies uitvoert voor aannemers tot een multidisciplinaire onderneming met 370 medewerkers en vestigingen door het hele land.

Herman Spekhorst_klein2_liggend.jpg

Spekhorst (62) heeft zijn hele werkende bestaan in dienst gesteld van de onderneming. Na zijn studie Civiele Techniek in Delft startte hij in 1984 als programmeur en constructeur bij De Bondt. Als directeur van De Bondt in 1989 was zijn ambitie het bedrijf (van toen 9 medewerkers) te laten uitgroeien tot wat het nu is. “Daar ben ik oprecht trots op. We zijn niet alleen gegroeid door overnames, maar vooral ook door zelf nieuwe afdelingen te ontwikkelen, zoals een afdeling ruimte en milieu met specialismen op het gebied van bodemonderzoek, sloop- en asbestadvies, ecologie, bouwfysica en brandveiligheid. We hebben zoveel goede mensen en kennis in huis en zijn een prachtig bedrijf met een sociaal gezicht.”

Kantoor Aveco de Bondt Holten_klein.jpg

Waarom vertrekt Spekhorst dan nu? “Ik ben vijf jaar geleden bewust terug getreden als algemeen directeur. De afgelopen jaren bleef ik verbonden aan Aveco de Bondt als adviseur en sparring partner. Ik vind het belangrijk dat je als directeur op een zekere leeftijd de weg vrijmaakt voor de jongere generatie. Dat stimuleert de vernieuwing en vitaliteit in je onderneming. Het bedrijf is bij Gerald Paalman in goede handen en ik ben er dankbaar voor dat ik de kans heb gekregen op deze manier een stap terug te doen.”