icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Raamovereenkomst integraal technisch advies Waterschap Aa en Maas

Actueel · 01 mei 2020

Voor verschillende toekomstige ontwikkelingen zocht Waterschap Aa en Maas een partner voor ingenieursdiensten. Na een aanbestedingstraject bleek Aveco de Bondt in samenwerking met Kristal Compagnie de juiste match. Een mooi vooruitzicht op een reeks technische adviesdiensten! 

Raamovereenkomst technisch advies

Belangrijke doelstellingen voor toekomstige producten van deze raamovereenkomst waren: duurzaamheid, kwaliteit en samenwerking tussen verschillende marktpartijen en waterschappen. In het aanbestedingstraject heeft waterschap Aa en Maas dus specifiek gekeken naar onderwerpen als duurzaamheid, samenwerking, expertise en integraal projectmanagent (IPM). De partnership met Kristal Compagnie, in combinatie met onze aanpak, expertise en ervaring met ingenieursdiensten in deze sector bleek de juiste match. Binnen deze raamovereenkomst geven we de komende 3 tot maximaal 6 jaar technisch advies in de thema’s: waterbouwkundige werken, waterkeringen en gebiedsinrichting.

We kijken uit naar de opdrachten en uitvragen die binnen deze raamovereenkomst naar ons toe komen!

Partnership met Kristal Compagnie

Al langere tijd werken Aveco de Bondt en Kristal Compagnie samen aan diverse projecten voor waterschappen en aannemers. Een succesvolle samenwerking waarbij Kristal Compagnie focust op de rol van integraal project management en Aveco de Bondt focust op de technische expertise. Voor het thema risicobeheersing levert RiskChallenger de tool, de benodigde kennis en ondersteuning.

Meer weten?

Wil je meer weten over de activiteiten van Aveco de Bondt op het gebied waterveiligheid, watersystemen en stedelijk water? Lees het hier of neem direct contact op met Niels van Huët via nvhuet@avecodebondt.nl / 06-50949161.