icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Risicodialoog? Start met een uitvoeringsagenda!

Actueel · 13 maart 2020

Met het Deltaplan Ruimtelijke adaptatie (DPRA) willen gemeenten, waterschappen, provincies en het Rijk, Nederland klimaatbestendig en waterrobuust invullen.   

Risicodialoog

Stresstesten

De eerst stap van dit plan was het in kaart brengen van de kwetsbaarheid van onze leefomgeving, door middel van stresstesten. De meeste stresstesten zijn inmiddels uitgevoerd. Nu is het tijd voor het voeren van risicodialogen. Maar voordat hiermee gestart wordt, is het belangrijk om te weten wat er precies nodig is, wat er gebeurt met resultaten en of er voldoende middelen beschikbaar zijn. Start daarom met een uitvoeringsagenda! En ga gericht aan de slag. 

Wij zijn samen met TwynstraGudde bezig met het maken van een uitvoeringsagenda. De gemeentelijke organisatie kan zo met bestuurlijke kaders en voldoende middelen gericht aan de slag. 

Ook behoefte aan een uitvoeringsagenda? Neem contact met ons op! Wij helpen je verder. 

Hier lees je meer over deze uitvoeringsagenda: https://bit.ly/2IJNpxW