icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Snel klimaatmaatregelen bepalen dankzij nieuwste rekenkracht

Actueel · 24 januari 2018

Veel steden in Nederland worden geconfronteerd met de gevolgen van hittestress en wateroverlast. Klimaatverandering en toename van wateroverlast en hittestress vragen om een vernieuwde aanpak van de inrichting van de stad. De vraag is welke maatregelen effectief zijn en of de kosten opwegen tegen de baten. Aveco de Bondt voert voor diverse waterschappen en gemeenten projecten uit met de nieuwe aanpak SALTO. 

Klimaattool 2

Demonstratie SALTO

SALTO staat voor Strategische Aanpak Leefkwaliteit Tool. Hiermee kunnen we klimaatmaatregelen sneller vaststellen en beter laten aansluiten op vragen die in de praktijk leven. Bezoekers aan onze stand kunnen binnen enkele minuten een klimaatstresstest uit laten voeren voor een willekeurige plek in Nederland. De effecten van mogelijke maatregelen worden direct gevisualiseerd in een 3D-model en de benodigde investering is ter plekke inzichtelijk. Hiermee is het mogelijk in enkele uren klimaatmaatregelen te bepalen voor een concreet gebied.

Infra Relatiedagen banner

Geïnteresseerd?