icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Succesvol project begint bij inzicht in de effecten van wetgeving

Actueel · 18 december 2017

Ingenieursbedrijf Aveco de Bondt staat van 23 tot en met 25 januari 2018 op de vakbeurs GEVEL 2018 in Ahoy Rotterdam (Hal 1, stand G038). Deze vakbeurs informeert architecten, adviseurs, opdrachtgevers en bouwers over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de gebouwschil. “Wat is het effect van wetgeving op gevelrenovatie en transformatie? Wij maken de consequenties inzichtelijk."

GEVEL 2018

"Aveco de Bondt heeft alle specialismen in huis om woningbouwcorporaties en aannemers in dit proces van A tot Z te ontzorgen. Ons doel is de bewustwording bij opdrachtgevers te vergroten en bij te dragen aan het succes van hun bouwproject. Hoe we dat doen laten we graag zien tijdens de beurs”, zegt Sierk de Groot, business unit manager Bouw bij Aveco de Bondt.

Aveco de Bondt staat niet alleen op de beursvloer, maar geeft ook presentaties over het Materialenpaspoort (i.s.m. Madaster) en innovatieve gevelrenovatie met 3D scanning & modelling.

Meer informatie