icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Aveco de Bondt deelnemer Sustainability Career Event

Actueel · 04 mei 2022

Op donderdag 12 mei 2022 vindt het Sustainability Career Event plaats in Amsterdam. Dit is het grootste nationale evenement voor studenten en starters, die duurzaamheid belangrijk vinden. Aveco de Bondt neemt deel aan de bedrijvenmarkt op dit event.

Bouwen aan een betere levenskwaliteit

Wij werken met een gestructureerd duurzaamheidsbeleid, waarin wij de belangrijkste duurzaamheidsthema’s hebben vastgesteld. Met dit beleid geven we invulling aan onze visie: ‘Bouwen aan een betere levenskwaliteit’. De belangrijkste duurzaamheids-thema’s zijn, naast veiligheid, grondstoffen, werkgelegenheid en CO2.

Maak kennis met ons

Ga met ons in gesprek op de bedrijvenmarkt. Wij zijn altijd op zoek naar studenten, afgestudeerden en Young Professionals met interesse in duurzaamheid. De bedrijvenmarkt op de beurs is van 13:45 tot 17:00 uur. Je vindt Aveco de Bondt terug op de bovenverdieping bij standnummer 12.

Meld je aan via de website van het event voor gratis toegang. Het Sustainability Career Event vindt plaats in de circulaire eventlocatie CIRCL te Amsterdam. Het bezoekadres is: Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS Amsterdam.