icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Aveco de Bondt en Tygron bundelen hun krachten

Actueel · 19 april 2023

Tygron en Aveco de Bondt slaan de handen ineen. Samen gaan wij waterprofessionals voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde tools voor waterbeheer en hydrologische analyses. Zo zorgen wij dat zij voorbereid zijn op thema’s als droogte, biodiversiteit, waterkwaliteit, leven met wateroverlast, participatie en gebiedsgericht werken. In een strategische samenwerking verzorgt Aveco de Bondt de trainingen voor de Tygron Watermodule; dit is een krachtige reken-, data- en visualisatietool die zorgt voor real-time simulaties van hydrologische scenario's.

Specialismen versterken elkaar

Door de krachten te bundelen, kunnen Tygron en Aveco de Bondt waterprofessionals voorzien van een compleet pakket aan diensten. De Tygron Watermodule wordt gecombineerd met de diepgaande kennis en ervaring van Aveco de Bondt op het gebied van hydrologie. De trainingen van Aveco de Bondt bieden een uitstekende mogelijkheid om de Tygron Watermodule optimaal te benutten en meer inzicht te halen uit een breed palet aan hydrologische analyses.  

Waarom je als hydroloog deze training niet mag missen? Als Aveco de Bondt zijn wij toonaangevend op het gebied van hydrologie en waterbeheer, met uitgebreide kennis en ervaring in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor waterbeheeruitdagingen boven en onder de grond. Tygron is een innovatief softwarebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van slimme en duurzame oplossingen voor stedelijke planning en waterbeheer op alle schalen. 

Slimme en duurzame oplossingen voor waterbeheer in Nederland

De samenwerking tussen Tygron en Aveco de Bondt is daarmee een belangrijke stap voorwaarts in de ontwikkeling van slimme en duurzame oplossingen voor waterbeheer in Nederland. We combineren de Tygron Watermodule met de expertise van Aveco de Bondt. Zo kunnen waterprofessionals de uitdagingen van de veranderende waterhuishouding beter inzichtelijk maken en afwegen met betrokkenen. Samen komen we zo tot een duurzame en klimaatbestendige toekomst voor Nederland, waar water en bodem meer sturend zijn.

Leer ook werken met de Tygron Watermodule

Ben jij hydroloog en wil je jouw kennis en vaardigheden uitbreiden met krachtige tools voor het maken van hydrologische analyses? Vanaf september organiseert Aveco de Bondt in samenwerking met Tygron tweedaagse trainingen over de Tygron Watermodule.  

In de training leer je hoe je deze geavanceerde software effectief gebruikt voor hydrologische analyses. Je leert de ins en outs van de software van de experts en kunt direct aan de slag gaan met je eigen vraagstukken. 

Meld je nu aan voor de training!

Leer effectiever en nauwkeuriger werken en beter inspelen op de veranderende omstandigheden in de waterhuishouding en meld je aan voor deze praktische training! De eerstvolgende mogelijkheid hiervoor is de tweedaagse Basistraining Watermodule; op 21 en 26 september. 

Wil je meer weten over de training? Kijk dan hier

Maatwerktraining

Heb je behoefte aan een training waarbij je met jouw eigen voorbeelden met jouw teamleden aan de slag gaat? Dan is een maatwerktraining mogelijk wat voor jou! Daarbij ga je gericht met specialisten van Aveco de Bondt en Tygron aan de slag.

Wil je meer weten over deze samenwerking of de cursus? Neem dan gerust contact met ons op!
ir. Thijs  Visser
ir. Thijs Visser
Senior adviseur Stedelijk & Landelijk water
T +31 6 510 85 947
tvisser@avecodebondt.nl