icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Aveco de Bondt gecertificeerd voor trede 2 van Safety Culture Ladder

Actueel · 19 april 2022

In februari heeft Aveco de Bondt een audit doorlopen voor certificering op de Safety Culture Ladder. Deze audit hebben wij met succes doorlopen. Daarmee zijn we nu officieel gecertificeerd voor trede 2 van deze veiligheidsnorm. Onze ambitie is om op korte termijn trede 3 te behalen.

Veilig werken heeft de prioriteit

Veiligheid heeft de prioriteit binnen onze organisatie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen actief bezig is met veiligheid en dat we een veilige werkplek bieden aan onze collega’s, bezoekers én leveranciers. Onze kernwaarde ‘We werken veilig, of we werken niet’ nemen we mee in ons eigen werk én in onze adviezen en ontwerpen. Naast het actief uitvoeren van ons beleid, vinden wij de daarbij behorende certificeringen belangrijk. Niet alleen om blijvend te voldoen aan klanteisen en wet- en regelgeving, maar ook om onszelf structureel te toetsen op veiligheid.

Safety Culture Ladder certificering

Met de Safety Culture Ladder (SCL) wordt het veiligheidsbewustzijn, houding en gedrag in organisaties gemeten. De SCL is er om bedrijven en hun leveranciers te stimuleren om bewust veilig te werken. De SCL focust zich op de veiligheidscultuur van een organisatie. Tijdens de audit is onze bedrijfscultuur bekeken vanuit zes bedrijfsaspecten:

  • Leiderschap en betrokkenheid
  • Beleid en strategie
  • Organisatie en opdrachtnemers
  • Werkplek en procedures
  • Afwijkingen en communicatie
  • Audits en statistieken

Wilt u meer weten over Veiligheid binnen onze organisatie? Bekijk onze informatiepagina of neem dan contact op met Helga.

Helga  Leeuwenkamp
Helga Leeuwenkamp
KAM-Coördinator
T +31 6 228 41 152
hvdreest@avecodebondt.nl