icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Aveco de Bondt verzorgt ‘Klimaatpraat’ tijdens de vakbeurs Klimaat

Actueel · 15 april 2022

Op donderdag 21 april ontdek je tijdens de Vakbeurs Klimaat in Houten alle denkbare noviteiten voor een water-, hitte- en droogtebestendige leefomgeving.

Onze collega's van Aveco de Bondt verzorgen tijdens de beurs een ‘Klimaatpraat’ over de kansen die klimaatadaptatie biedt voor het verhogen van de leefkwaliteit in de buurt. Dirk van Hout en Liselotte Tolk nemen je mee in hoe je bij het doorvoeren van klimaatadaptieve maatregelen win-win situaties creëert en delen hun praktijkervaringen met het integraal aanpakken van grote ruimtelijke opgaven.

Deze lezing is van 14:30 tot 15:00 uur in de zaal ‘Klimaatpraat 2’. Meer informatie over de lezing vind je hier.

Maak ook nader kennis met ons op onze stand, nummer 3.04. We vertellen je graag meer over de ontwikkelingen in de markten waarin wij actief zijn.

Aanmelden

Voor deze beurs is een registratie vooraf van toepassing. Registreer je gratis via de website van de van de Vakbeurs Klimaat.

We zien je graag in Houten!