icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bezoek Aveco de Bondt tijdens de Infra Relatiedagen in Hardenberg

Actueel · 16 maart 2022

Van dinsdag 29 tot en met donderdag 31 maart vinden de Infra Relatiedagen in Hardenberg plaats, hét platform voor de grond-, weg- en waterbouw.

Onze collega's van Aveco de Bondt en onze partner Asset.Insight staan voor u klaar op de inmiddels vertrouwde plek, stand 154. Wij zijn blij om u weer te zien en u bij te praten over de ontwikkelingen in de markten waarin wij actief zijn, onze vacatures, maar natuurlijk ook over de wijze waarop wij onze dienstverlening en samenwerking opvolging kunnen geven.

Openingstijden

Ons enthousiaste team staat voor u klaar in onze stand 154 van dinsdag 29 tot en met donderdag 31 maart. De openingstijden zijn:

  • dinsdag 29 maart 13.00 - 21.00 uur
  • woensdag 30 maart 13.00 - 21.00 uur
  • donderdag 31 maart 13.00 - 21.00 uur

Aanmelden

Voor deze beurs is een registratie vooraf van toepassing. U registreert zich gratis via de website van de Infra Relatiedagen en gebruik daarbij registratiecode 11074. Deze registratie is voor één persoon, wilt u samen met uw collega(s) de beurs bezoeken? Registreer hen dan apart.

We zien u graag in Hardenberg!