icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Jubilerende training risicomanagement krijgt een vervolg

Actueel · 23 juni 2022

Vandaag geeft Aveco de Bondt de 10e basistraining risicomanagement. Het succes van de basistraining risicomanagement heeft er ook toe geleid dat Aveco de Bondt de training ‘Risicomanagement voor gevorderden’ introduceert.

Jubileum basistraining

In november 2021 heeft de eerste training het daglicht gezien. Inmiddels heeft de training meer dan 80 deelnemers goed op weg geholpen met risicomanagement. De training wordt gemiddeld met een 8 beoordeeld. Dat is een mooi resultaat waar we trots op zijn. Na de bouwvakantie gaan er weer nieuwe trainingen van start.

Inhoud training

In de training ‘Risicomanagement in de praktijk’ nemen wij de deelnemers (denk aan werkvoorbereiders, calculatoren en projectleiders) mee in de basis van risicomanagement. Daarnaast krijgen ze tips en tools, waarmee ze de volgende dag direct de impact vergroten op hun projectwerkzaamheden.

Training voor gevorderden

De nieuwe training ‘Risicomanagement voor gevorderden’ is een natuurlijk vervolg op de basistraining. In deze nieuwe training gaan we dieper in op het vak risicomanagement en delen de deelnemers hun ervaringen over risicomanagement. Voor deze training is basiskennis van risicomanagement vereist en wordt het delen van praktijkvoorbeelden gewaardeerd!

Meer weten?

Wil je meer informatie over één van deze trainingen of je aanmelden voor de vervolgtraining? Neem dan contact op met André van den Heuvel, avdheuvel@avecodebondt.nl of 06-8363 4735.

André van den  Heuvel
André van den Heuvel
Risicospecialist
avdheuvel@avecodebondt.nl