icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Nieuwe vastgoedanalysetool biedt input voor strategisch vastgoedplan

Actueel · 23 mei 2022

Wat moet er gebeuren om je vastgoedportefeuille toekomstbestendig te maken en welke kosten komen daarbij kijken? Dat kunnen bedrijven en organisaties nu snel en gemakkelijk in kaart brengen met een nieuwe analysetool van Aveco de Bondt.

Met de tool analyseer je de bouwkundige en installatietechnische staat van vastgoedobjecten. Ook breng je in kaart hoe duurzaam een gebouw al is. Verder krijg je met de tool inzicht in de maatregelen die nodig zijn om te voldoen aan de eisen uit het Klimaatakkoord en de investering die dat vraagt.

Input voor strategisch vastgoedplan

De resultaten uit de vastgoedanalyse kunnen direct verwerkt worden in je strategisch vastgoedplan. De output wordt namelijk overzichtelijk getoond in een dashboard, met deelbeoordelingen en een totaalbeoordeling per object. Kan een object bijvoorbeeld gerenoveerd worden of is vervangende nieuwbouw nodig? De vastgoedanalysetool helpt zo om de juiste keuzes te maken met betrekking tot jouw vastgoedportefeuille.

Dashboard.png
Voorbeeld dashboard

Klimaat en corona vragen om nieuwe vastgoedvisie

Aanleiding voor het ontwikkelen van de vastgoedanalysetool zijn de aangescherpte klimaatdoelstellingen. Die hebben een grote invloed op de gebouwde omgeving in Nederland. Bestaand vastgoed moet sneller verduurzaamd worden en de eisen voor nieuwbouw worden aangescherpt. Daarnaast heeft de coronapandemie ervoor gezorgd dat werknemers meer thuiswerken. Veel bedrijven en organisaties ontwikkelen daarom nieuwe vastgoedvisies en strategische vastgoedplannen. De vastgoedanalysetool helpt ze daarbij. De tool werd onlangs al succesvol ingezet bij een zorginstelling.

Ondersteuning bij het verduurzamen van vastgoedportefeuilles

Benieuwd hoe de vastgoedanalysestool werkt? Of meer weten over hoe Aveco de Bondt kan ondersteunen bij het verduurzamen en toekomstbestendig maken van jouw vastgoedportefeuille? Neem vrijblijvend contact op met Sjors Termorshuizen, Carla Rongen of Paul Dielissen.

MEER WETEN OVER DE VASTGOEDANALYSETOOL? VRAAG HET PAUL!
Paul Dielissen
Senior projectmanager Bouwprojectmanagement
T +31 6 572 43 812
pdielissen@avecodebondt.nl