icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Nog een raamovereenkomst | Technische adviesdiensten vier Waterschappen

Actueel · 07 mei 2020

De waterschappen Brabantse Delta, Hollandse Delta, Hoogheemraadschap van Delfland en Hoogheemraadschap van Schieland en Krimpenerwaard, zochten voor toekomstige waterbouwkundige werken een partner voor ingenieursdiensten. Na een aanbestedingstraject bleken wij, in samenwerking met Kristal Compagnie de juiste match! Zo kijken we met deze nieuwe raamovereenkomst uit naar een mooie reeks technische adviesdiensten.

RiskChallenger.jpg

Raamovereenkomst technisch advies

Samen met Kristal Compagnie, die zich binnen deze overeenkomst focust op de rol van integraal project management (IPM), hebben we een sterke visie op samenwerking en innovatie binnen de waterbouwkunde. Die combinatie bleek de juiste, we kregen een maximale score op ons plan. Daarmee voorzien we deze 4 waterschappen de komende 3 tot maximaal 6 jaar van technisch advies op het gebied van waterbouwkundige werken. Hiermee versterken we onze positie binnen de waterbouwkunde.

Kristal Compagnie

Partnership met Kristal Compagnie

Al langere tijd werken Aveco de Bondt en Kristal Compagnie samen aan diverse projecten voor waterschappen en aannemers. Een succesvolle samenwerking waarbij Kristal Compagnie focust op de IPM rol en Aveco de Bondt op de technische expertise. Voor het thema risicobeheersing levert RiskChallenger de tool, de benodigde kennis en ondersteuning.

We kijken uit naar de opdrachten en uitvragen die binnen deze raamovereenkomst naar ons toe komen!

Meer weten?

Wil je meer weten over de activiteiten van Aveco de Bondt op het gebied waterveiligheid, watersystemen en stedelijk water? Neem contact met Erik van Norren.

Meer informatie? Neem contact op met Erik!
Erik van Norren
Erik van Norren
Business Unit Manager
Water en Klimaat
T +31 6 115 31 872
evnorren@avecodebondt.nl