icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Raamovereenkomst Hoogheemraadschap van Rijnland

Actueel · 21 april 2021

Gunning

Aveco de Bondt heeft de raamovereenkomst ingenieursdiensten van Hoogheemraadschap van Rijnland gegund gekregen. De raamovereenkomst richt zich op de percelen: watersysteemkundige werken, waterstaatskundige werken (dijken en keringen) en zuiveringtechnische werken.

Foto tekenmoment ROVK HHR-Aveco de Bondt.jpg

Kwaliteit en expertise

Bij Aveco de Bondt staat kwaliteit en expertise hoog in het vaandel bij alles wat wij doen. De uitvraag van Hoogheemraadschap van Rijnland sloot hier goed op aan. De aanbesteding is namelijk gegund op 70% kwaliteit waarbij is beoordeeld op de onderwerpen organisatie, uitvoering nadere opdrachten én duurzaamheid. De overeenkomst is aangegaan voor 2 jaar met een mogelijke verlenging van tweemaal één jaar. Het totaalvolume voor deze percelen is naar schatting € 21 miljoen.

Partners

Aveco de Bondt werkt voor deze raamovereenkomst samen met haar partners Kristal Compagnie en Adjust Consulting voor de invulling van IPM rollen, met Columbus Innovation Group voor de technische expertise zuiveringtechnische werken met Nepocon als constructief expert. Al langere tijd werken Aveco de Bondt en deze partners succesvol samen aan diverse projecten voor waterschappen en aannemers.

 

Wil je meer weten over de activiteiten van Aveco de Bondt op het gebied waterveiligheid, watersystemen en waterketen? Volg ons op LinkedIn of neem dan contact met Erik van Norren. 

Meer informatie? Neem contact op met Erik!
Erik van Norren
Erik van Norren
Business Unit Manager
Water en Klimaat
T +31 6 115 31 872
evnorren@avecodebondt.nl