icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

RiskChallenger en Aveco de Bondt verlengen licentie

Actueel · 16 februari 2022

Risicomanagement in projecten blijft zeer belangrijk. Voor een effectieve en efficiënte organisatie, is inzicht in risico’s met risicomanagement essentieel. Om onze opdrachtgevers hierbij te helpen, hebben wij onze licentieovereenkomst met RiskChallenger verlengd. Hiermee blijven wij Preferred Customers voor het gebruik van de RiskChallenger Enterprise Edition. Dit geeft ons de mogelijkheid om op alle projecten de risicomanagement tool in te zetten.

Risicomanagement naar hoger niveau

Onze opdrachtgevers zitten met vragen als: ‘Hoe kan ik de risico’s scherp krijgen? Kan ik een compleet beeld krijgen van de risico’s? Hoe kan ik collega’s betrekken bij risicomanagement, zodat we projecten goed kunnen beheersen?’ en de vraag die de laatste twee jaar speelt ‘Hoe krijg ik dat digitaal voor elkaar?’. Met de RiskChallenger ondersteunen wij onze opdrachtgevers nog beter en brengen wij de beheersing van risico’s naar een hoger niveau.

Risicomanagement Aveco de Bondt.JPG
Ondertekening licentieovereenkomst in 2020

Toegankelijk maken van risicomanagement

RiskChallenger maakt het identificeren van risico’s laagdrempeliger en visueler. Met als resultaat een aantoonbare besparing van 10% op faalkosten. “RiskChallenger is een genot om mee te werken. Het zorgt ervoor dat teams risicosessies leuk vinden! En daarnaast merken we het verschil tussen online en fysiek niet meer. Zelfde tool en hetzelfde resultaat, ongeacht de setting”, aldus André van den Heuvel, Risicospecialist bij Aveco de Bondt.

Meer weten?

Wilt je weten hoe wij risicomanagement naar een hoger niveau kunnen brengen met behulp van de RiskChallenger? Of benieuwd wat Aveco de Bondt daarin voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze Risicospecialist.

André van den  Heuvel
André van den Heuvel
Risicospecialist
avdheuvel@avecodebondt.nl