icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Integraal beheer en onderhoud van de openbare ruimte in Nederlandse gemeenten: in 10 stappen naar sterke regie

Actueel · 22 augustus 2018

PPS Netwerk Nederland heeft in samenwerking met Aveco de Bondt onderzoek gedaan naar hoe gemeenten het beheer en onderhoud van de openbare ruimte organiseren en uitvoeren. Tevens is verkend in hoeverre er integraal wordt samengewerkt met marktpartijen, in welke situaties andere innovatieve contractvormen zinvoller zijn en wat daarin de te nemen stappen zijn. De conclusies van het onderzoek zijn gebundeld in een publicatie. Deze resultaten worden tijdens twee evenementen gepresenteerd.

Evenement 20 september, Universiteit Tilburg

Op 20 september 2018 organiseren Aveco de Bondt en het PPS Netwerk Nederland een mini-symposium waarin de publicatie wordt overhandigd aan Mario Jacobs (Wethouder R.O. Gemeente Tilburg). Aansluitend is er een paneldiscussie over de do's en dont’s van integraal beheer en onderhoud in de openbare ruimte en wat er voor nodig is om een succesvolle regiegemeente te zijn. Met onder andere Gemeente Rotterdam, Gemeente Gooise Meren, Gemeente Rheden, Gemeente Loon op Zand, Aveco de Bondt en TU Delft. Gemeenten, provincies en deelnemers van PPS Netwerk Nederland kunnen zich hiervoor gratis aanmelden. Voor private partijen/niet-deelnemers kost deelname aan het seminar 295,- euro excl. btw.

Evenement 26 september, Jaarbeurs in Utrecht

Tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte presenteert Raoul de Bliek, assetmanager Aveco de Bondt, de resultaten op 26 september om 11:00 uur op podium Juliana 2 tijdens het seminar ‘Integraal beheer en onderhoud van de openbare ruimte in Nederlandse gemeenten’.

Wilt u meer informatie ontvangen en u aanmelden voor 20 september en/of 26 september? Neem dan contact op met Martin van der Werf via mvdwerf@avecodebondt.nl of 06-53437079 

Tevens kunt u Martin benaderen wanneer u geïnteresseerd bent in een gratis exemplaar van de publicatie waarin de conclusies van het onderzoek zijn gebundeld.