icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Aveco de Bondt lanceert nieuwe website

Actueel · 20 april 2021

Aveco de Bondt lanceert vandaag een nieuwe website. De website draait om de opgaves, vraag van de opdrachtgevers en de programma’s waarmee we opdrachtgevers kunnen helpen. Met passie werken we aan multidisciplinaire projecten door heel Nederland. We verzorgen de onderzoeksfase, maken passende ontwerpen en geven advies over de juiste strategie en aanpak. We werken voor Rijkswaterstaat, waterschappen, gemeenten, vastgoedbeheerders en bouwbedrijven. Sterk in ruimte!

Duurzame watersystemen Aveco de Bondt.jpg

Inspelen op de markt

Met de nieuwe website sluit Aveco de Bondt aan op de ontwikkelingen in de markt. Zo zien we dat onze opdrachtgevers voor grote uitdagingen staan, zoals bijvoorbeeld het klimaatakkoord en de energietransitie, klimaatadaptatie, circulaire economie en de omgevingswet.

 Aveco de Bondt heeft diverse programma’s opgesteld waarmee we onze opdrachtgevers heel gericht kunnen helpen met multidisciplinaire diensten. De programma’s die Aveco de Bondt in huis heeft zijn:

Toekomstbestendige nieuwbouw Aveco de Bondt.jpg

Jouw partner voor multidisciplinaire en specialistische projecten

Voor jou betekent dit korte lijnen, goede afstemming en één aanspreekpunt voor jouw project. Zo hebben we unieke specialistische kennis in huis. We hebben experts op het gebied van duurzaamheid, water, bodem en ondergrond, infra en bouw.  We zijn aanpakkers en gaan doelgericht te werk. Samen met jou en partners werken we aan een realistisch resultaat.  We dragen bij aan een goed ingerichte gezonde leefomgeving voor iedereen. Dit doen we door expertises bij elkaar te brengen. We geven de ruimte om elkaar te versterken.

Ruimte voor elkaar!

Kijk snel op avecodebondt.nl

Benieuwd wat onze experts voor jou kunnen betekenen? Neem snel een kijkje op www.avecodebondt.nl​​​​​​​