icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Constructief gebied en Quickscan voor Stadsbruglocatie Weert

Actueel · 22 april 2021

Aveco de Bondt mag een bijdrage leveren aan de stadsbruglocatie Weert voor ontwikkelaar JPO. Een mooi plan gebaseerd op inclusiviteit.

Constructief gebied en Quickscan

Voor de invulling van Stadsbruglocatie Weert heeft Aveco de Bondt bijdrage mogen leveren op constructief gebied. Daarnaast hebben we een quickscan van de omgeving gedaan. Door onze gezamenlijke inspanning en het bekijken van diverse varianten en benoemen van risico’s hebben we de ontwikkelaar JPO ondersteund om het plan haalbaar, maar vooral ook realistisch te maken.

Het plan 'en'

Het concept wordt door JPO ‘en’ genoemd. “Het plan is gebaseerd op inclusiviteit, zo ontstaat een groen én sociaal icoon. 

‘en’ bestaat uit drie, duurzaam ontworpen, gebouwen, vormgegeven rondom een bezinningstuin. Het plan gaat uit van 16 studio’s met gemeenschappelijke ruimtes en 55 appartementen in diverse groottes, verdeeld over één of twee woonlagen. Daarnaast is er plek voor twee buurtfuncties en kleinschalige horeca.