icon-arrow-right
HomeProjecten Brandblusinstallatie Argos

Brandblusinstallatie Argos

Geertruidenberg

De brandblusinstallatie op de terminal van Argos in Geertruidenberg is aangepast naar de nieuwste regelgeving en standaarden. Hiervoor is een nieuwe sprinklerinstallatie aangelegd en een bijbehorend pompgebouw en manifold gebouw aangepast en uitgebreid.

Rol Aveco de Bondt

Aveco de Bondt heeft opdrachtgever Van Hattum & Blankevoort op verschillende disciplines bijgestaan. Voor het leindingtracé van de sprinklerinstallatie zijn alle hulpconstructies constructief ontworpen, aangepast en uitgewerkt door onze constructeurs. Voor het bijbehorende pompgebouw is naast het constructief ontwerp ook een akoestisch onderzoek, brandveiligheidsonderzoek en een warmte- en koellastberekening uitgevoerd. Zodoende is het ontwerp en de engineering van alle vereiste voorzieningen voor de brandblusinstallatie integraal uitgevoerd.

De belangrijkste randvoorwaarde in dit project was het proces van de eigenaar van de terminal. Het ontwerp en de engineering van de gekozen oplossing is daarom in nauw overleg met uitvoerende partijen tot stand gekomen. De aanpassing van de brandblusinstallatie wordt uitgevoerd terwijl de terminal operationeel blijft.

Contactpersoon

Marc van Baal ingenieur Neem contact op

Feiten & cijfers

 • Opdrachtgever
  Van Hattum & Blankevoort
 • Status
  Lopend
 • Diensten
  Constructies, Bouwfysica en geluid
 • Projectcategorieën
  Industrie

Gerelateerde informatie

+