icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Brandblusinstallatie Argos

De brandblusinstallatie op de terminal van Argos in Geertruidenberg is aangepast naar de nieuwste regelgeving en standaarden. Hiervoor is een nieuwe sprinklerinstallatie aangelegd en een bijbehorend pompgebouw en manifold gebouw aangepast en uitgebreid.

Opdrachtgever
Van Hattum & Blankevoort
Status
Lopend
Diensten
Constructies, Bouwfysica en geluid

Rol Aveco de Bondt

Aveco de Bondt heeft opdrachtgever Van Hattum & Blankevoort op verschillende disciplines bijgestaan. Voor het leindingtracé van de sprinklerinstallatie zijn alle hulpconstructies constructief ontworpen, aangepast en uitgewerkt door onze constructeurs. Voor het bijbehorende pompgebouw is naast het constructief ontwerp ook een akoestisch onderzoek, brandveiligheidsonderzoek en een warmte- en koellastberekening uitgevoerd. Zodoende is het ontwerp en de engineering van alle vereiste voorzieningen voor de brandblusinstallatie integraal uitgevoerd.

De belangrijkste randvoorwaarde in dit project was het proces van de eigenaar van de terminal. Het ontwerp en de engineering van de gekozen oplossing is daarom in nauw overleg met uitvoerende partijen tot stand gekomen. De aanpassing van de brandblusinstallatie wordt uitgevoerd terwijl de terminal operationeel blijft.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT? VRAAG HET MARTIJN
Martijn Schutteman
Business Unit Manager
Gebouw & Leefklimaat
mschutteman@avecodebondt.nl