icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Natura 2000 planuitwerking Dinkelland

Aveco de Bondt heeft in opdracht van de gemeente Dinkelland, het projectmanagment voor drie Natura 2000 planuitwerkingsprocessen verzorgd. Het project had betrekking op de gebieden Achter de Voort, Agelerbroek en Voltherbroek, Lemselermaten en Bergvennen en Brecklenkampse Veld.

Opdrachtgever
Noaberkracht Dinkelland Tubbergen
Status
Afgerond
Diensten
Project- en procesmanagement landelijk gebied

Rol Aveco de Bondt

Doel van het project was om samen met alle betrokken stakeholders te komen tot een gedragen maatregelenpakket, waarbij de Natura 2000 doelen worden gehaald en met zo min mogelijk negatieve externe werking naar de omgeving. Onderdeel van het projectmanagement was de aansturing van het gemeentelijke coördinatieteam, waaronder drie projectleiders. Daarnaast verzorgden wij de verantwoording inzake drie planuitwerkingen aan de provincie Overijssel.

In de rol van projectmanager waren wij ook het aanspreekpunt voor alle gebiedspartijen en aanspreekpunt voor de provincie Overijssel in haar rol als opdrachtgever. Daarnaast verzorgden wij ook de inhoudelijke terugkoppeling aan zowel college en gemeenteraad van de gemeente Dinkelland over de gebiedsprocessen.

Contactpersoon
Debbie Kluin
Projectmanager
dkluin@avecodebondt.nl

Dit project valt onder ons programma