icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Coördinatie Kabels en Leidingen - ‘Herprofilering De Boelelaan’

In 2017 is het vernieuwde oostelijk deel van De Boelelaan in Amsterdam opgeleverd. Het wegdek was verouderd en het riool was toe aan een onderhoud. De rijweg en de fiets- en voetpaden zijn vernieuwd en verbreed, en er hebben diverse werkzaamheden plaatsgevonden aan een groot aantal kabels en leidingen.

Opdrachtgever
Gemeente Amsterdam
Contractvorm
RAW, aanbestedingsprocedure met EMVI.
Diensten
Coördinatie Kabels & Leidingen
Status ingenieursdiensten
Afgerond

Rol Aveco de Bondt

Aveco de Bondt is vanaf het begin (maart 2016) betrokken geweest bij dit project als adviseur kabels en leidingen. Wij hebben de volledige coördinatie kabels en leidingen opgepakt, met als doel grip te houden op de integrale ontwerpen, afstemmingen, processen voorafgaand en tijdens de civiele uitvoering.

De focus van onze werkzaamheden lag op de diverse aanpassingen aan de kabels en leidingen in De Boelenlaan, en het behoud hiervan tijdens de realisatiefase van het project.

Contactpersoon
Richard Molemaker
Sr. Projectmanager Kabels en Leidingen
rmolemaker@avecodebondt.nl