icon-arrow-right
HomeProjecten Groot onderhoud N266 Nederweert-Someren

Groot onderhoud N266 Nederweert-Someren

Aveco de Bondt heeft in opdracht van KWS-Eindhoven het Omgevingsmanagement verzorgd voor het onderhoud van 11 kilometer onderhoud van de N266 tussen Someren  en Nederweert. De werkzaamheden betroffen het uitvoeren van onderhoud aan de geleiderails, duikers, openbare verlichting, groen, fietspad en het asfalt. In het werk moest ook een sanering uitgevoerd worden.

Omgevingsmanagement Aveco de Bondt

Door een goede samenwerking en communicatie met de projectpartners, de gemeente en de omgeving is het gelukt om de opdracht eerder uitgevoerd te krijgen dan gepland. De voorbereiding en uitvoering hebben minder dan 6 weken geduurd, waarvan 4 weekenden werden benut voor het asfalteren.

Verder waren er diverse maatregelen toegepast om de overlast voor de omgeving te beperken:

- Gastles "jij zie mij ik zie jou" aan brugklas met een echte 25 m3 vrachtwagen.

- Bouwapp, flitsmeister, hotelovernachtingen, noise barrier, witte ruis, spreekuur, leaflets, nieuwsbrieven, persoonlijke afstemming.

 

De omgevingsmanager was verantwoordelijk voor de communicatie met stakeholders,, de klachtenafhandeling; de coördinatie van verkeersmaatregelen; het aanvragen van vergunningen en de coördinatie van conditionerende onderzoeken.  

Contactpersoon

Rudie Peeters Omgevingsmanager Neem contact op

Feiten & cijfers

 • Opdrachtgever
  KWS Eindhoven
 • Status
  Gereed 2017 (duur 12 weken)
 • Diensten
  Omgevingsmanagement
 • Projectcategorieën
  Infrastructuur & mobiliteit

Meer weten over dit project?

Contact Rudei Peeters »
+