icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Groot onderhoud N266 Nederweert-Someren

Aveco de Bondt heeft in opdracht van KWS-Eindhoven het Omgevingsmanagement verzorgd voor het onderhoud van 11 kilometer onderhoud van de N266 tussen Someren  en Nederweert. De werkzaamheden betroffen het uitvoeren van onderhoud aan de geleiderails, duikers, openbare verlichting, groen, fietspad en het asfalt. In het werk moest ook een sanering uitgevoerd worden.

Opdrachtgever
KWS Eindhoven
Status
Gereed 2017 (duur 12 weken)
Diensten
Omgevingsmanagement

Omgevingsmanagement Aveco de Bondt

Door een goede samenwerking en communicatie met de projectpartners, de gemeente en de omgeving is het gelukt om de opdracht eerder uitgevoerd te krijgen dan gepland. De voorbereiding en uitvoering hebben minder dan 6 weken geduurd, waarvan 4 weekenden werden benut voor het asfalteren.

Verder waren er diverse maatregelen toegepast om de overlast voor de omgeving te beperken:

- Gastles "jij zie mij ik zie jou" aan brugklas met een echte 25 m3 vrachtwagen.

- Bouwapp, flitsmeister, hotelovernachtingen, noise barrier, witte ruis, spreekuur, leaflets, nieuwsbrieven, persoonlijke afstemming.

 

De omgevingsmanager was verantwoordelijk voor de communicatie met stakeholders,, de klachtenafhandeling; de coördinatie van verkeersmaatregelen; het aanvragen van vergunningen en de coördinatie van conditionerende onderzoeken.  

Contactpersoon
Rudie Peeters
Omgevingsmanager
rpeeten@avecodebondt.nl