icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

20 appartementen Oliemolenstraat te Oldenzaal

Voor de nieuwbouw van een appartementencomplex met 20 appartementen in Oldenzaal heeft Aveco de Bondt als hoofdconstructeur geadviseerd in de volledige constructie van het complex. Daarnaast trad Aveco de Bondt op als deelconstructeur voor de fundering en in het adviseren van de wijzigingen in de bestaande steunbeerconstructie. Deze constructie houdt een bestaande scheidingsmuur in stand. 

Opdrachtgever
Goossen te Pas Bouw
Status Ingenieursdienst
Afgerond
Diensten
Constructies, woongebouwen

Constructie van het appartementencomplex

De appartementen hebben uitkragende galerijen en balkons die zijn voorzien van metselwerk. De hoogtes verspringen van 3 t/m 5 lagen. Het terrein met de bestaande steunberen is vrij uniek in dit project. Voor het mogelijk maken van de rijweg naar het binnenterrein moesten een aantal steunberen verwijderd worden. Deze steunberen zijn vervangen door een pergolaconstructie in de vorm van staal.

Integrale samenwerking

Naast hoofdconstructeur van het project, waren we ook akoestisch, bodem en ecologisch adviseur voor de bouw van het complex. Een mooie integrale samenwerking!

De prognose voor de oplevering is 1 maart 2021.

Contactpersoon
Thijs Bijen
Constructeur
tbijen@avecodebondt.nl