icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

3D Laserscan Zeeburgerdijk Amsterdam

In opdracht van woningstichting Eigen Haard heeft Aveco de Bondt met een laserscanner de buitengevel ingemeten van het te renoveren wooncomplex aan de Zeeburgerdijk.

Renovtie

Renoveren kan veel innovatiever dan het nu nog vaak gebeurt. En dat die innovatie hard nodig is, blijkt wel uit de twee grote renovatie-uitdagingen die momenteel spelen in Nederland:

  1. De verduurzamingsopgave, waarbij woningen energieneutraal of -zuiniger gemaakt worden.
  2. Voor woningen in het aardbevingsgebied komt er naast de verduurzamingsopgave nog een uitdaging bij: het bouwkundig versterken van de woningen.

Oplossing voor uw renovatie-uitdaging

Aveco de Bondt heeft ruime ervaring en kennis opgebouwd met nul-op-de-meter initiatieven. We hebben een unieke werkwijze ontwikkeld om zo de engineering van een dergelijke renovatie te kunnen ‘kickstarten’. Voor de voorbereiding en uitwerking van het renovatieplan leveren we altijd tenminste een gewaterpaste, samengestelde, gekleurde en opgeschoonde puntenwolk. Daarnaast kunnen we voor u de meetgegevens middels een link positioneren en beschikbaar maken in een BIM-3D-model.

Meer weten?

Met onze werkwijze krijgt u concreet en digitaal in beeld hoe de bestaande situatie is van het te renoveren object in een gebruiksvriendelijk model. U hoeft geen data-analist te zijn om het te snappen en het is maar op één manier te interpreteren. Open uitwisseling op basis van IFC maakt de communicatie eenvoudig en biedt keuzevrijheid als het gaat om toeleveranciers. We laten u graag zien hoe dit werkt!

Contactpersoon
Bas Haselhorst
Adviseur 3D-Scanning & Modelling
bhaselhorst@avecodebondt.nl