icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

3D-scan Winston Churchill Tower

Het voormalige kantoorgebouw, de Winston Churchill Tower, wordt getransformeerd naar appartementen. Voor een zo efficiënt en nauwkeurig mogelijke indeling van deze appartementen in de nieuwe tekeningen, is het belangrijk om de bestaande situatie zo nauwkeurig mogelijk in beeld te krijgen.

Opdrachtgever
Kondor Wessels Amsterdam
Diensten
3D scanning & modelling
Status ingenieursdiensten
Afgerond

3D-lasercan

De bestaande situatie van 22 bouwlagen van de Winston Churchill Tower, is daarom door Aveco de Bondt door middel van een 3D-laserscan in kaart gebracht en vergeleken met bestaande tekeningen.

Onze werkzaamheden bestonden uit het scannen van de bestaande situatie, het uitwerken en opschonen van de meetgegevens en het modelleren van de constructieve elementen van de bouwlagen.

Interesse in een 3D-scan?

Op zoek naar een nauwkeurige scan of nulmeting van een gebouw? Met een 3D-laserscan brengen wij elk gebouw nauwkeurig in kaart. Kijk eens op onze dienstpagina: 3D-scanning en modelling of neem contact met ons op!

Contactpersoon
Bas Haselhorst
Adviseur
bhaselhorst@avecodebondt.nl