icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Appartementen Buiksloterham te Amsterdam

Buiksloterham verandert van een industrieel bedrijventerrein in een circulaire stadswijk gericht op wonen en werken. Het project waar wij voor gevraagd zijn betreft de nieuwbouw van 22 vrije sector appartementen met commerciële plint op 7 bouwlagen in de Buiksloterham te Amsterdam Noord. Productontwikkelaar/architect is Finch Buildings.

Opdrachtgever
De Groot Vroomshoop Bouwsystemen
Markt
Gebouwen
Status
Lopend
Diensten
Hoofddraagconstructies, hoofdconstructeur, houtconstructie

Hoofdconstructeur en verantwoordelijk voor engineering

Aveco de Bondt is hoofdconstructeur voor dit appartementengebouw. Tevens is Aveco de Bondt verantwoordelijk voor de engineering van de prefab betonconstructie (kern en begane grond) en engineering van de in het werk gestorte betonnen fundatie.

De hoofddraagconstructie bestaat uit één laag prefab beton en de andere 6 lagen bestaan uit hout. De houtconstructie is opgebouwd uit gestapelde prefab houten units. Aveco de Bondt is nauw betrokken bij de uitvoering van de houtconstructie.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT? VRAAG HET SIERK!
Sierk de Groot
Business Unit Manager Constructies
sdegroot@avecodebondt.nl