icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Appartementencomplex 't Bastion te Roermond

't Bastion wordt een appartementencomplex van 70 appartementen verdeeld over 4 lagen met een ruim binnenterrein. Onder de appartementen en het binnenterrein bevindt zich een parkeergarage, fietsenstalling en twee bergingenclusters. Het geheel wordt ontsloten via galerijen aan het binnenterrein.

Opdrachtgever
Bouwbedrijven Jongen Limburg
Markt
Gebouwen
Status
Opgeleverd

Rol Aveco de Bondt

Aveco de Bondt is vanaf de eerste ontwerpen in SO/VO stadium tot en met het produceren van uitvoeringstekeningen betrokken bij dit project als hoofdconstructeur. Verder verzorgen wij de coördinatie van diverse elementen van de leveranciers en voeren controles uit op de bouwplaats. 

Uitdaging

In verband met enkele belendingen (hotel, trafohuisje en bestaande damwand) is in het werk gestort betoncasco (wandliggers op kolommen) gedeeltelijk op een uitkragende fundering op palen gebouwd. Het gebouw is ontworpen door Studio Space en de bouwkundige uitwerking is verzorgd door Buro013.

Contactpersoon
Roald Damoiseaux
Adviseur
rdamoiseaux@avecodebondt.nl