icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bartok

Aan het Bartokplein wordt een nieuw gebouw gerealiseerd. In het zeslaagse, gedeeltelijk onderkelderde, gebouw komen appartementen, commerciële ruimte(s) en een nieuwe entree van de aangrenzende parkeergarage. De appartementen worden ontsloten via een binnentuin. 

Opdrachtgever
KondorWessels Projecten BV
Status
Lopend

Rol Aveco de Bondt

Aveco de Bondt verricht voor dit project de uitwerking van de hoofddraagconstructie in opdracht van KWP. Daarnaast zorgen we voor de detailengineering van de prefab beton- en staalconstructie in opdracht van Wessels Rijssen. Het volledige constructieve model is in Revit uitgewerkt.

Dit gebouw betreft een binnenstedelijke ontwikkeling in het centrum van Arnhem op de plek van een reeds gesloopt pand. Tijdens de sloop- en graafwerkzaamheden zijn diverse archeologische vondsten gedaan.

Contactpersoon
Cyriel Busschers
constructeur
cbusschers@avecodebondt.nl