icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Beoordeling kerkgebouw Son

Gemeente Son en Breugel is sinds kort eigenaar van het voormalige Rooms Katholieke kerkgebouw de Sint Petrus Banden Kerk in Son. In de discussie over de vraag of het gebouw geschikt is voor verlengd gebruik, transformatie of sloop en nieuwbouw heeft Aveco de Bondt een bijdrage geleverd.

Opdrachtgever:
Gemeente Son & Breugel
Status:
Afgerond
Diensten:
Hoofddraagconstructies, schade expertise, renovatie

Rol Aveco de Bondt

Aveco de Bondt is gevraagd om het gebouw technisch te beoordelen vanuit verschillende invalshoeken. Zo is de hoofddraagconstructie beoordeeld, is er een bouwkundige inspectie uitgevoerd en zijn de bouwfysische eigenschappen en installatietechnische onderdelen beoordeeld.

Unieke eigenschappen

Het lastige aan dit project was dat er geen constructieve gegevens beschikbaar waren voor het beoordelen van de hoofddraagconstructie. Daarom is op basis van destructief onderzoek de bestaande constructie in kaart gebracht.

Meer weten over dit project? Vraag het Jan!
Jan Willems
Adviseur bestaand vastgoed
jwillems@avecodebondt.nl

Dit project valt onder ons programma