icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

BIC - Cluster 1 te Eindhoven

BIC is een campus waarop diverse high-tech bedrijven in de maakindustrie gehuisvest kunnen worden. Het bedrijfsverzamelgebouw 'De Fabriek van de Toekomst' is het eerste gebouw in een gebiedsontwikkeling van 200 hectare aan de A2 bij Eindhoven en is ontworpen door Vissers & Roelands architecten uit Veldhoven.

Opdrachtgever
Systabo Turn-Key bouw
Status
Lopend

Rol Aveco de Bondt

Aveco de Bondt is de hoofdconstructeur van het werk. Ook de afdelingen Infra en Ruimte & Milieu werken mee aan de ontwikkelingen op BIC.

De modulaire opzet van het gebouw is uniek en zorgt voor een eenvoudig te schakelen systeem van verhuurbare units van 25x25m2. De betonconstructie van de onderbouw is uitgewerkt in Revit en de staalconstructie in Tekla.

Integrale samenwerking

BIC is een project waarbij meerdere disciplines van Aveo de Bondt betrokken zijn geweest. Contructief Ontwerp - Infra - Bouwfysicia - Akoestiek - Ecologie - Vergunningen - Bodem. Een mooie integrale samenwerking!

Contactpersoon
Henri van Nistelrooy
Sr. adviseur
hvnistelrooy@avecodebondt.nl