icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Cure kantoor & milieustraat Eindhoven

Cure Afvalbeheer heeft een zeer duurzaam kantoor met milieustraat inclusief nevengebouwen gerealiseerd met waar mogelijk hergebruik van bestaand afvalmateriaal. Ook moest er rekening gehouden worden met de ligging onder de aanvliegroute van Eindhoven Airport.

MARKT
Gebouwen
STATUS
Afgerond
DIENSTEN
Hoofdconstructeur, deelconstructeur

Aveco de Bondt was in dit project hoofdconstructeur (zowel ontwerpend als coördinerend constructeur). Daarnaast was Aveco de Bondt ook deelconstructeur voor de berekening van de betonconstructies en toezicht op de bouw t.a.v. de geleverde constructies.


Uniek is het hergebruik van de materialen die zijn toegepast. In het kantoor en nevengebouwen hebben de demontabele betonnen elementen, modulaire staalconstructie met droge verbindingen en in delen van de HSB-wanden (met als afwerking oude stoeptegels) geleid tot niet alledaagse oplossingen.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT? VRAAG HET JOHN!
John Doensen
Senior Specialist Constructies
jdoensen@avecodebondt.nl