icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

De Tuin van Elden

Wonen in een dorp, met de stad binnen handbereik? Het kan in Elden.

Opdrachtgever
KondorWessels Projecten
Status
Ontwerp gereed voorjaar 2016

Rijwoningen, tweekappers, appartementen, vrijstaande woningen en vrije kavels

Tuin van Elden is een gebiedsontwikkeling in Elden gelegen op een steenworp afstand van de Arnhemse binnenstad. Een uniek plan met een keuze uit rijwoningen, tweekappers, appartementen, vrijstaande woningen en vrije kavels. Tuin van Elden is een voorbeeld waarbij Aveco de Bondt integrale oplossingen biedt voor haar klant van planvormingsfase tot en met ontwikkeling en realisatie.

Rol Aveco de Bondt

Aveco de Bondt maakt het gebiedsontwerp voor de bovengrondse infra en de groeninrichting en benodigde kunstwerken op basis van de eisen die de gemeente Arnhem hieraan stelt. Tevens zijn we hoofdconstructeur voor alle woningen.

illustratie Tuin van Elden

Toetsing gebouwen op eisen bouwbesluit

Aveco de Bondt verzorgt voor de gebouwen de benodigde toetsingen op het gebied van bouwfysica (NEN 2580), daglichttoetreding (NEN 2057), luchtverversing (NEN 1087) en energieprestatie coëfficiënt (EPC). Door onze integrale benadering zijn wij in staat onze klant met specialistische kennis en kunde te ondersteunen.

Contactpersoon
Berny Kok
Sr. projectmanager
bkok@avecodebondt.nl