icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Kleine Warande / Mijnhardt Zeist

De Kleine Warande is gesitueerd aan de Utrechtseweg in Zeist en is aflopend qua vorm naar de bestaande laagbouw aan de achterzijde. De Kleine Warande bestaat in totaal uit 76 appartementen voor de luxe vrije sector huur. Het totale complex is voorzien van een ruime stallingsgarage voor tachtig auto’s. Dit woningplan heeft een nieuwe naam gekregen: Mijnhardt Wonen. Deze naam verwijst naar de farmaceutische fabriek van Andries Mijnhardt, die ooit op de locatie stond.

Status
Afgerond
Diensten
Hoofddraagconstructies, hoofdconstructie, deelconstructie
kleinewarande-layout.jpg

Toepassing combinatie van staal-, beton-, prefab beton-, en kalkzandsteenconstructies

Een appartementencomplex met ondergronds parkeren en binnendek die door de begrenzing van de maximale dakrandhoogte en aanwezige grondwaterstand een uitdaging betekende voor de keuzes van de draagstructuur. Verder is er variatie in type woningen en daarmee de draaglijnen.

Wij zijn betrokken geweest bij het totale project. Vanaf het Voorlopig Ontwerp tot en met de uitvoering, het ontwerpen en uitwerken van de hoofddraagstructuur en betonconstructies inclusief de controle van derden. We hebben een combinatie van staal-, beton-, prefab beton-, en kalkzandsteenconstructies toegepast.

Dit project is onderdeel van plangebied 'De Zeister Warande'. We werkten samen met diverse partijen. Ontwerp is van INBO, bestemmingsplan, infrastructuur en bouwfysica door collega's van andere afdelingen van Aveco de Bondt en KWS voor uitvoering infra.

Zie de website van Mijnhardt Wonen voor meer informatie.

 

 

MEER WETEN OVER DIT PROJECT? VRAAG HET JOHN!
John Doensen
Senior Specialist Constructies
jdoensen@avecodebondt.nl