icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

MorgenWonen

Door nieuwe technologieën, grotere persoonlijke zelfstandigheid en andere manieren van werken en recreëren in en om het huis zijn de wensen ten aanzien van de woonomgeving veranderd. Deze uitdagingen vragen om innovatie: MorgenWonen. Een vooruitstrevend woningconcept van VolkerWessels BVGO.

Opdrachtgever
MorgenWonen B.V.
Markt
Gebouwen
Status
Lopend
Diensten
Constructies

Het concept MorgenWonen

MorgenWonen kenmerkt zich door prefabricage - hoogwaardige plug and play - bouwdelen. Op de betreffende bouwplaatsen wordt elke dag één woning geassembleerd. De kwaliteit van de woningen is hoog en constant. Onderhoudsarm en Nul-op-de-Meter. Dat is ruim, energiezuinig, duurzaam én betaalbaar wonen.

Op verschillende plekken in Nederland worden MorgenWonen woningen neergezet. Met name ontwikkelaars of woningbouwcorporaties.

Rol Aveco de Bondt

Aveco de Bondt heeft tijdens de ontwikkeling en uitvoering van dit concept het constructieve advies verzorgd, voor zowel de algehele constructieve samenhang alsmede op element-/detailniveau. Een doorlopend proces betreft de engineering van optimalisaties en nieuwe element- en woningtypen.

Interesse in MorgenWonen? Kijk op de projectsite: https://www.morgenwonen.nl/ 

Contactpersoon
Cyriel Busschers
Constructeur
cbusschers@avecodebondt.nl