icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Nieuwbouw Eosta

Eosta te Waddinxveen heeft een kantoor en hal laten ontwikkelen, waarin handel wordt gedreven in (sub) tropische vruchten en groenten. Deze vruchten en groenten worden in de hal verwerkt en geschikt gemaakt voor de afnemers zoals supermarkten. Het bedrijf kenmerkt zich door een hoge duurzaamheidambitie. De hal wordt standaard op een temperatuur van circa 11°C gehouden. Het dak is compleet voorzien van PV panelen.

Opdrachtgever
Ontwikkelingsmaatschappij De Glasparel & VolkerWessels Vastgoed
Markt
Gebouwen
Status
Afgerond

Toetsend adviseur installaties

Aveco de Bondt heeft opgetreden als toetsend adviseur installaties. Wij hebben daarbij een commissioningboek opgesteld, waarbij alle prestaties per ruimte en per systeem voor de installaties zijn vastgesteld. De stukken van de ontwerpende installateur zijn hieraan getoetst. Tevens heeft er een financiële toetsing plaatsgevonden. Daarnaast zijn er controlerondes uitgevoerd op de bouwlocatie en hebben procesmatig sturing gegeven aan de realisatie. Tenslotte is de opleveringscontrole uitgevoerd.

Gedurende het project in nauw samengewerkt met de diensten Constructie en Bouwfysica binnen Aveco de Bondt.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT? VRAAG HET WIM!
Wim Mulders
Senior Projectmanager
wmulders@avecodebondt.nl